Hacer Foggo kimdir, kaç yaşında, ne dedi?

Hacer Foggo kimdir, kaç yaşında, ne dedi?

Adını sık sık duyduğumuz Hacer Foggo, sosyal medya hesabından deprem bölgesi hakkında birçok paylaşım yapıyor. Peki, Hacer Foggo kimdir, kaç yaşında, ne dedi?

Gündemde yer alan Hacer Foggo hakkında detaylar herkesin merak konusu oldu. Adını sık sık sosyal medyadan duyuran Foggo, paylaşımlarımyla dikkat çekiyor. Vatandaşların bu ara çok sık hayatını araştırdığı Foggo hakkındaki tüm detaylar haberimizde. Peki, Hacer Foggo kimdir, kaç yaşında, ne dedi?

foggo-manset.jpg

HACER FOGGO KİMDİR?

Hacer Foggo, roman hakları savunucusu, gazeteci ve araştırmacı yazardır. Yaklaşık 20 yıl gazete ve dergilerde yazılar yazmış, işçi-sendika ve insan hakları üzerine söyleşiler yapmıştır.

Hacer Foggo, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Bölgesi, 18’nci sıradan milletvekili adayı olmuştur. CHP’de halen faaliyetlerine devam etmektedir.

FOGGO’NUN PAYLAŞIMLARI

Sosyal medyadaki gündem olan Foggo’nun paylaşımları şu şekilde:
“Lütfen rica ediyorum kayıp çocuklarla ilgili bildirimlerinizi sosyal medyada paylaşmayın sadece ve sadece Alo 183’ü arayın ve bakanlık birimlerine bildirin”
“Şimdi bir video gördüm, çocuklar olduğu için paylaşmıyorum, lütfen depremzede çocukları bir kamu kurumu binasında kameralar eşliğinde giydirip, saçını okşayıp, sonra da yanınızdaki "siyasetçileri" tanıştırmayın. Rahat bırakın alacaklarını alsınlar karşınızda ezilmelerine gerek yok”

Eray Zonu / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.