Gündeme bomba gibi düştü! Şarkıcı Nilüfer bir çocuğu alıkoydu...

Gündeme bomba gibi düştü! Şarkıcı Nilüfer bir çocuğu alıkoydu...

Reha Muhtar, İstanbul’daki evinde merdivenlerden düşerek ağır yaralandı. Hemen ardından Reha Muhtar'un eski eşi Deniz Uğur, Oğulları Poyraz’a ulaşamadığını duyurdu.

Son dönemde eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı gerilimle gündeme gelen, ünlü televizyoncu Reha Muhtar, İstanbul Sarıyer'deki evinde gece saat 01.00 civarında kaza geçirdi. Merdivenlerden düşen Muhtar, ağır yaralı olarak bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddiyetini koruyan Muhtar, hastanede entübe edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Eski eşi Deniz Uğur, Halk TV'ye yaptığı açıklamada, oğulları Poyraz'a ulaşamadığını ve Reha Muhtar'ın durumu hakkında bilgi sahibi olmadığını belirtti. Uğur, "Akşamdan beri oğlum telefonlarını açmıyor," diyerek endişelerini dile getirdi.

"ŞARKICI NİLÜFER'İN EVİNDE"

Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun, Poyraz Muhtar'la ilgili bir açıklamada bulundu. Altun, çocuğun şarkıcı Nilüfer'in evinde olduğunu öne sürdü ve kamuoyuna şu bilgileri verdi:

Altun'un açıklamaları şu şekilde:

- Müşterek çocuk Poyraz, dünden beri kayıp olup Çocuk Şube’ye kayıp ihbarında bulunulmuşsa da bugün, çocuğun Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ve annesine verilmeyeceğini de öğrendik.

- Şarkıcı Nilüfer ile konuşma ve iletişime geçme teşebbüslerimiz maalesef sonuç vermedi. Şimdi Nilüfer ve kızı hakkında çocuk kaçırmadan suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye gidiyoruz.

- Müvekkilim de ifadesini verecek. Üstelik, ‘Çocuğu vermiyoruz, alabilirseniz alın’ şeklinde bir cevap aldık. Bir çocuğun babası yoğun bakımdayken tek yasal velisi olan anneden, hangi hak ve mantık ile kaçırıldığı sorusunu ve cevabını Türk kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.

"OĞLUMU TESLİM EDİN, SAÇMALAMAYIN"

Oğlu Poyraz’dan hala haber alamadığını sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyuran Deniz Uğur, oğlunu götürdüğü iddia edilen şarkıcı Nilüfer'e seslendi. Uğur, "Oğlumu bana teslim edin, saçmalamayın," diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Poyraz’dan hala haber alamadım. Karakola gittim ve suç duyurusunda bulundum. Babası entübe haldeyken, kim benim yetkim olmadan oğlumu hastaneden çıkarıp götürebilir? Resmi makamlardan haber bekliyorum. Hastanedeki görevliler Poyraz'ın Ayşe Nazlı ile birlikte ayrıldığını söyledi. Nilüfer, eğer beni duyuyorsan lütfen oğlumu bana teslim edin. Oğlumu benim bakıma almam lazım. Babasının durumu nedeniyle çocuk mutlaka bir travma yaşadı. Ona psikolojik destek sağlamam gerekebilir. Lütfen, saçmalamayın!"

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.