Google, Pixel 9 kamerası özelliklerini eski pixel modellerine sunacak

Google, Pixel 9 kamerası özelliklerini eski pixel modellerine sunacak

Google, Pixel 9 serisinde tanıtılan yeni kamera özelliklerini, Pixel 6, Pixel 7 ve Pixel 8 gibi eski Pixel cihazlara da getirecek. Yeni özellikler, Google Fotoğraflar uygulaması üzerinden erişilebilir olacak.

Google, her yıl yeni Pixel telefonlarıyla birlikte çeşitli kamera özelliklerini tanıtıyor. Bu yıl da Pixel 9 serisiyle dikkat çeken yeni kamera modları, eski Pixel modelleri için de erişilebilir hale gelecek. Android Authority'nin raporuna göre, Google Pixel 9 serisinde tanıtılan Reimagine ve Auto Frame özellikleri, Pixel 6, Pixel 7 ve Pixel 8 dahil olmak üzere daha eski Pixel cihazlarda kullanılabilir olacak.

Google Fotoğraflar uygulamasında mevcut olan Reimagine ve Auto Frame özellikleri, eski Pixel modellerine sunulacak. Reimagine özelliği, kullanıcıların fotoğraflardaki dokuları, renkleri veya malzemeleri değiştirmesine olanak tanırken, Auto Frame ise görüntü içeriğini analiz ederek otomatik olarak iyileştirilmiş fotoğraf kompozisyonu önermektedir. Bu özellikler, Pixel 9 serisi cihazlarda Google Fotoğraflar uygulamasının en son sürümünde (6.99) kodlanmış durumda.

Ancak, bu özelliklerin daha uygun fiyatlı A serisi Pixel telefonlarına gelip gelmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Ayrıca, şu an için diğer Android cihazlarda bu özelliklerin mevcut olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor, bu da söz konusu güncellemelerin yalnızca Pixel cihazlarıyla sınırlı kalabileceğini gösteriyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.