Gölbaşı Spor Kulübü finansman bulmakta zorlanıyor

Gölbaşı Spor Kulübü finansman bulmakta zorlanıyor

Gölbaşı Spor Kulübü yerel seçimler sonrası belediye desteğini kaybederek zor bir sürece girdi. Kendi imkanları ile ayakta kalmaya çalışan kulüp destek bekliyor.

Gölbaşı Spor Kulübü yerel seçimlerin ardından belediye desteğini kaybedince ciddi sıkıntılar yaşamaya başladı. 240 futbolcunun antrenman imkanlarının kısıtlandığını belirten Kulüp Müdürü Musa Albut, sporcuları ile zor zamanlar geçirdiğini ifade etti. Kulübe destek ise İş İnsanı Serdar Özyurt’tan geldi. Özyurt, kulübe sponsor olarak ayakta kalmasına önemli bir katkı sağladı.

1.jpg

GÖLBAŞI SPOR KULÜBÜ DESTEK BEKLİYOR

Gölbaşı ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Gölbaşı Spor Kulübü, yerel seçimler sonrası belediyenin MHP’den CHP’ye geçmesiyle büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Kulüp yetkiileri, yeni belediye yönetiminden yeterli destek göremediğini belirterek zor bir dönemden geçtiklerini ifade etti. Kulüp Müdürü Musa Albut, "40 yıldır ayakta duran bir kulübüz, daha önce bu tür bir problem yaşamadık. Belediye, çocukların içtiği suyu bile kesti, bu bizi gerçekten çok zorladı" şeklinde konuştu.

3.jpg

YÜZLERCE FUTBOLCU ORTADA KALDI

Belediye desteğinin çekilmesiyle Gölbaşı Spor Kulübü'nde 240 futbolcunun zor durumda kaldığını belirten Albut, belediye başkanının kulübün yönetimini devretmeleri yönünde baskı yaptığını söyledi. Albut, “Kulübü devretmemiz istenince bunu reddettik, ardından genç futbolcularımız sahipsiz bırakıldı. Eskiden olduğu gibi antrenman yapabilecekleri uygun bir ortam kalmadı” dedi. Albut, kendi imkanları ile kulübün çarkını döndürmeye çalıştıklarını açıklamalarına ekledi.

4.jpg

CAN SUYU OLDU

İş insanı Serdar Özyurt’un sponsorluğu, kulüp için adeta bir can suyu olduğu belirtildi. Protokol imza töreninde konuşan Özyurt, "Kulübümüz için sponsor olmak benim için büyük bir gurur. Gençlere ve spora yapılan her katkının, geleceğe yapılan bir yatırım olduğuna inanıyorum" dedi. Gölbaşı Spor Kulübü’nün yaşadığı sıkıntıların sadece kulübe değil, tüm Gölbaşı’na yansıdığını belirten Özyurt, "Bu sorunları hep birlikte aşacağımızdan şüphem yok" dedi.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.