Gökhan Zan kimdir, ne iş yapar?

Gökhan Zan kimdir, ne iş yapar?

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7,7 ve 7,6 iki büyük depremin ardından sosyal medyada gündem olan ve sesini duyurmaya çalışan Gökhan Zan kimdir?

Depremin ilk gününden beri sesini duyurmaya çalışan Gökhan Zan, bağlandığı bir haber kanalına “Vatandaşlar çadır alamıyor, soğuktan ölecek olan bebekler var. Sıkıntılı olan durumlar var. Zihinsel engelli aileler var. Ben şu anda ailemden ve yakınlarımdan 8 kişiyi gömmek için mezarlığa geldim. Buna rağmen halkımın yanına gelip onların sesini duyurmaya geldim. Halkımız mağdur durumda” açıklamalarında bulundu. Peki, kimdir Gökhan Zan ve ne iş yapar? Haberimizin detayında:

GÖKHAN ZAN KİMDİR?

7 Eylül 1981’de dünyaya gelmiş, stoper mevkiinde görev yapmış Türk milli eski futbolcudur .Profesyonel kariyerine 1999 yılında Hatayspor’da başlayan Gökhan Zan, terlettiği formada 13 lig maçında 2 gol atmıştır.

Gökhan Zan daha sonra birçok yeteneği yetiştiren Dardanelspor’in yolunu tutmuştur. Burada 80 kez forma şansı yakalayan Gökhan Zan, 10 gol atmıştır. Güçlü fiziği ile birçok takımın dikkatini çeken Gökhan Zan, 2003-2004 sezonunda Beşiktaş’a transfer olmuştur. Beşiktaş’ta beklediği forma şansını yakalayamadı. 2004-2005 sezonunda 1 yıllığına Gaziantep’e transfer olup burada 29 maça 1 golle katkıda bulunmuştur. Sezon sonunda tekrar yuvasına dönen Gökhan Zan, formasını giydiği Beşiktaş’a 2003-2009 yılları arasında 69 kez forma şansı bulup 4 kez fileleri havalandırmıştır.
2009 yılında Galatasaray’a transferinin gerçekleşmesinin ardından 56 maçta 3 gole katkıda bulunurken 2015 yılında emekli olmuştur.
Gökhan Zan, futbol kariyeri boyunca 247 kez maça çıkıp 19 gol atmıştır. Şu an aktif olarak Hatayspor’da yardımcı antrenörlük görevini yürütmektedir.

Eray Zobu / İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.