Gereği yapıldı! Ambulans çetesi yakalandı

Gereği yapıldı! Ambulans çetesi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa'da kalp krizi geçiren hastayı taşıyan ambulansın önünü keserek 112 çalışanlarını darp eden şüphelilere yönelik adli işlemin başlatıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ambulans müdahalelerinin kabul edilmediğini vurguladı. Bakan Yerlikaya, "Ambulansın önünü kesme, ambulansa yol vermemek, ambulansın içine hasta var mı? diye çalışmak zorbalığı asla ve asla kabul edilemez. Gereği yapılır" diyerek, hayatı kullanarak konuyla ilgili olan duyarlılığını dile getirdi.

SAĞLIK EKİBİNE SALDIRMIŞLARDI

Bursa'da meydana gelen olayda, kalp krizi geçiren bir hastayı iyileştirmeye çalışan 112 ekibine müdahale edildiği bildirildi. Ambulans kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda aracın önünü kesen şüphelilerin S.Y. ve M.Y. olduğu tespit edildi. Şüpheliler, doktor ve acil tıp teknisyeninin hastayla ilgilendiği sırada ambulans şoförünü darp etmekle suçlanıyor.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ TUTUKLANDI

Bakan Yerlikaya, olayın ardından adli süreç hakkında da bilgi verdi. Yakalanan şüphelilerden MY'nin tutuklandığını, SY'ye ise adli kontrol kararı verildiğini duyurdu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.