General Mobile GM 22S Tanıtıldı: Tam Bir Bütçe Dostu

General Mobile GM 22S Tanıtıldı: Tam Bir Bütçe Dostu

General Mobile, yeni akıllı telefonu olan General Mobile GM 22S’i tanıttı. Telefon hem fiyatıyla hem de özellikleriyle dikkatleri çekti.

General Mobile cephesinin yeni akıllı telefonu olan GM 22S modeli tanıtıldı. Bütçe dostu fiyatı ve sunmuş olduğu özelliklerle dikkatleri üzerine çeken GM 22S, GM 22’ye kıyasla iyileştirilmiş donanımlarıyla geliyor. Peki, bu cihaz bizlere neler sunuyor? Gelin birlikte bakalım.

haber1.jpg

GM 22S’İN ÖZELLİKLERİ

Her zaman fiyat/performans ve bütçe dostu olarak bilinen General Mobile’ın GM 22S’i iddialı özellikleriyle karşımıza çıkıyor. 6,52 inç boyutlu HD+ çözünürlüklü IPS LCD ekranla karşımıza çıkan cihazda damla çentiğe yer verilmiş. Ayrıca bu ekran 360 nit parlaklığa sahip.

MediaTek’in giriş seviyesi işlemcisi Helio G25 yonga setiyle donatılan cihaz, fiyatı ve sınıfı için yeterli bir performans kullanıcılarına sunuyor. Bu yonga setine ise 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama eşlik ediyor. 256 GB’a kadar microSD hafıza kartı takılabilir olması da cihaza ayrı bir hava katıyor.

haber2.jpg

YÜKSELTİLEBİLİR ÇÖZÜNÜRLÜK

13 MP ana kameranın yanında, iki adet VGA (Video Graphics Array) yardımcı kameranın bulunduğu cihazda “52MP Süper Piksel Modu” adı verilen bir özellik bizleri karşılıyor.
Cihazın damla çentik kısmında ise 8MP çözünürlüklü bir ön kamera bulunuyor. Bu ön kamerayla 1080p çözünürlüklü videolar çekmek mümkün.

haber3.jpg

FİYAT PERFORMANS CİHAZI

5.000 mAh boyutlu bataryaya sahip olan model, iyi bir pil ömrü vadediyor. Android 11 ile kutudan çıkan cihaz, Saf Beyaz ve Okyanus Siyahı renkleriyle satışa sunuldu. Ülkemizdeki fiyatı ise ortalama 3.999 TL bandında.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.