Gençlerbirliği'nden kötü haber: Yasin Güreler sezonu kapattı

Gençlerbirliği'nden kötü haber: Yasin Güreler sezonu kapattı

Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü maçında sakatlanan takım kaptanı Yasin Güreler ve Amilton’un sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Yasin Güreler’in sezonu kapattığı, Amilton’un ise tedavi sürecinin başladığı bildirildi.

Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig 7. hafta maçında Ankara Keçiörengücü’yle oynadığı karşılaşmada sakatlanan futbolcuları Yasin Güreler ve Amilton Minervino Da Silva hakkında resmi bir açıklama yaptı. Başkent ekibi, her iki oyuncunun sağlık durumu hakkında kulüp doktoru Doç. Dr. Gürhan Dönmez’in bilgilendirmelerini paylaştı.

AMELİYAT OLACAK

Açıklamaya göre, maçın ikinci yarısının hemen başında sol dizinden sakatlanan Yasin Güreler’in MR incelemelerinde, ön çapraz bağında kopuk ve iç menisküs arka boynuzunda yırtık tespit edildi. Kulüp doktoru Dönmez, Yasin’in sezonu kapattığını üzüntüyle belirtirken, futbolcunun ameliyat sürecinin planlandığını duyurdu.

TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI

Öte yandan, aynı maçın ilk yarısında sağ üst arka kas grubunda sakatlık yaşayan Amilton Minervino Da Silva’nın MR incelemelerinde, biseps femoris kas-tendon bileşkesinde ikinci dereceden yırtık ve kas içi ödem saptandı. Kulüp, Amilton’un tedavi sürecinin başladığını bildirdi.

Gençlerbirliği, her iki oyuncuya da geçmiş olsun dileklerini ileterek, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.