Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında cumartesi günü saat 19.00’da Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, teknik direktör Recep Karatepe yönetiminde yoğun bir antrenman gerçekleştirdi.

Ankara'nın köklü kulübü Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında oynanacak kritik Ankara Keçiörengücü maçı öncesi hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Kırmızı-Karalılar, teknik direktör Recep Karatepe yönetiminde gerçekleştirdikleri antrenmanda, çeşitli çalışmalar yaparak formlarını korumaya çalıştı.

Günün tek antrenmanı, oyuncuların ısınma koşusuyla başladı. Ardından futbolcular, çabukluk ve koordinasyon yeteneklerini geliştirmeye yönelik oyunlar oynadı. Antrenmanın devamında, dar alanda gruplar halinde çeşitli pas organizasyonları üzerinde duruldu.

ANTRENMANIN SONUNDA ÇİFT KALE MAÇ

Antrenmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. Gençlerbirliği, yoğun geçen antrenmanı bireysel şut çalışmalarıyla sonlandırdı.

YENİ SEZONDA İYİ BAŞLANGIÇ

Ligde 11 puanla 4. sırada bulunan Gençlerbirliği, çıktığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet oldu. Kırmızı-Kara, bu karşılaşmalarda toplam 6 gol atıp, kalesinde 4 gol görürken, oynadığı futbol kısır olmasına karşılık puanlar almayı başardı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.