Gelenekselden Dönüşüm Yolculuğu sergisi ne zaman başlıyor?

Gelenekselden Dönüşüm Yolculuğu sergisi ne zaman başlıyor?

Keçiören Belediyesi’ne bağlı Keçiören Sanat Galerisi’nin hazırladığı, Gelenekselden Dönüşüm Yolculuğu adlı karma sergi kapılarını ziyarete açmak için gün sayıyor. Peki, Gelenekselden Dönüşüm Yolcuğu sergisi ne zaman başlayacak?

Keçiören Belediyesi vatandaşları kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Keçiören Sanat Galerisi içerisinde yeni bir sanat sergisi açılıyor. Peki, Gelenekselden Dönüşüm Yolculuğu sergisi ne zaman başlıyor? İşte tüm detaylar:

GELENEKSELDEN DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU SERGİSİ NE ZAMAN?

Keçiören Belediyesi tarafından hizmete sunulan Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi bünyesinde bulunan Keçiören Sanat Galerisi’nde düzenlenecek. Gelenekselden Dönüşüm Yolcuğu isimli karma sergi, 20 Ocak Cuma günü ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Saat 14.30’da başlayacak olan etkinlikte birbirinden güzel eserler Keçiören ve Ankara halkı ile buluşturulacak.

gelenekselden-donusum-yolculugu-sergisi-ne-zaman-basliyor-2.jpg

NEŞET ERTAŞ SANAT VE GÖSTERİ MERKEZİNE NASIL GİDİLİR?

Çeşitli birçok etkinlik düzenlenmesi dolayısıyla Keçiören ilçesinde en çok ziyaret edilen yerlerden biri olan Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’ne toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşmak mümkün. 203, 203/7, 252, 254, 278 ve 479 numaralı toplu taşıma hatları Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezine gidiyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.