Gece kulübünde izdiham: Metrelerce yükseklikten düştüler

Gece kulübünde izdiham: Metrelerce yükseklikten düştüler

Genç bir şarkıcının konseri izdihama yol açtı. Güvenlik kamerası kayıtları, üçüncü kattaki teras bardan aşağı feci şekilde düşen kişileri gösterdi. İşte, detaylar...

Meksika'nın orta kesiminde yer alan San Luis Potosí'deki ünlü bir barda feci bir olay yaşandı. Kevin Moreno, isimli genç şarkıcının sahne almasıyla mekan tıklım tıklım doldu. Terastaki balkonda meydana gelen izdiham sırasında, bir grup genç balkondaki cam korkuluklara doğru itildi. Korkulukların kırılmasıyla birlikte, çok sayıda genç üçüncü kattan aşağıya düştü. Korku dolu anlar, güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

ÜST ÜSTE DÜŞTÜLER

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, izdihamın nasıl başladığı ve cam korkulukların kırılmasıyla gençlerin zemine düşüşü net bir şekilde görülüyor. Olay sırasında caddede yürüyen insanlar, düşen gençleri fark ederek paniğe kapıldı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Zemine düşenlerden iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan 10 yaralıdan beşinin durumu ciddiyetini koruyor. İki yaralı, kazanın ardından ayağa kalkmayı başardı ve çevredeki insanlar hemen yerde yatanların yardımına koştu.

Öte yandan, mekanın kaçak olarak işletildiği öğrenildi. Olayın ardından, mekan hakkında inceleme başlatıldı.

OLAY ANI GÖRÜNTÜLERİ

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.