Gaziantep’te aile katliamı: 6 kişi birden öldü

Gaziantep’te aile katliamı: 6 kişi birden öldü

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde korkunç bir aile faciası yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir baba, eşi ve dört çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Olay, mahallede derin bir üzüntü ve şok yarattı.

Gaziantep'te trajik bir olay, bir ailenin tamamen yok olmasıyla sonuçlandı. Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ahmet Demir adlı bir baba, eşi Emine Demir ve üçü kız, biri erkek olmak üzere dört çocuğunu silahla öldürdü. Ardından aynı silahla kendi hayatına son verdi. Yetkililerin ilk açıklamalarına göre, Ahmet Demir'in psikolojik sorunları olduğu belirtildi. Olay yerine intikal eden çok sayıda polis ve sağlık ekibi, üzücü tabloya şahit oldu. Gaziantep'te kan donduran olay, merkez Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi 43 No'lu Sokak'taki bir evde yaşandı.

antep-5.jpg

EŞİNİ VE 4 ÇOCUĞUNU KATLETTİ

AA'da yer alan habere göre öğle saatlerinde Ahmet Demir, eşi Emine Demir ile çocukları Medine (11), Eda Nur (9), Azra (5) ve Yusuf Demir'i (4) tabancayla öldürdü.

KENDİ HAYATINA DA SON VERDİ

Katil zanlısı Demir, daha sonra ise aynı silahla yaşamına son verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Baba Demir'in psikolojik sorunları olduğu belirtildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.