Gazi Şahin’den Mamak için aday adaylığı başvurusu
Mamak ve Elmadağ Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Gazi Şahin, AK Parti’den Mamak Belediyesi için aday adaylığı başvurusu yaptı.
Mamak’ta beklenen adaylık gerçekleşti. Daha önce 2 dönem Mamak, ardından 2 dönem de Elmadağ Belediye Başkanlığı yapan Gazi Şahin, yeniden Mamak için aday adaylık başvurusunda bulundu.
1999-2009 yılları arasında Mamak Belediye Başkanlığı yapan Gazi Şahin, AK Parti Mamak İlçe Başkanlığında adaylık başvurusunu tamamladı.
MAMAK’IN ARDINDAN ELMADAĞ’DA SEÇİLDİ
Gazi Şahin, ilk olarak 1999 senesinde Mamak’ta belediye başkanı seçilmiş ve iki dönem Mamak Belediye Başkanlığı yapmıştı. Buradaki çalışmalarıyla halk tarafından çok sevilen Şahin, 2009 yerel seçimlerinde CHP’nin elinde bulunan Elmadağ Belediyesini geri almak için oradan aday gösterilmişti. Elmadağ’da girdiği seçimi kazanan Gazi Şahin, 2009 yılından 2019’a kadar olan dönemde Elmadağ’da ekonomik ve sosyal açıdan pek çok eser ortaya koydu.
GAZİ ŞAHİN KİMDİR?
Gazi Şahin, 1962 yılında Ankara, Elmadağ’da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Mamak’ta, yükseköğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü ve Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesinde tamamladı.
10 sene Adalet Bakanlığında görev yapan Gazi Şahin, Mamak Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildikten sonra Ankara Büyükşehir Belediyesinde İdari Müşavirlik görevinde bulundu.
1999 ve 2004 yılında iki dönem Mamak Belediye Başkanı seçildi. Daha sonra 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Elmadağ Belediye Başkanı seçildi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimde tekrar Ak Parti’den Ankara, Elmadağ Belediye Başkanı seçildi.
İngilizce ve Arapça bilen Gazi Şahin, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.