Gazeteci Ahmet Sever hayata gözlerini yumdu

Gazeteci Ahmet Sever hayata gözlerini yumdu

Uzun yıllar gazetecilik yapan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün basın danışmanlığını üstlenen Ahmet Sever, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün uzun yıllar basın danışmanlığını yapan gazeteci Ahmet Sever, İstanbul Cihangir'deki evinde hayatını kaybetti.

Sever'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Cenaze töreninin, ailesinin bu sabah Barcelona'dan İstanbul'a dönmesinin ardından netleşeceği belirtildi.

AHMET SEVER KİMDİR?

1960 yılında Konya'da doğan Sever, Brüksel Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Gazetecilik mesleğine muhabir olarak başlayan Sever, birçok medya kuruluşunda yurt dışı temsilciliği ve yöneticilik yaptı.

2003 yılında Abdullah Gül'ün Başbakanlığı döneminde basın ve iletişim başdanışmanlığı görevini yürüttü. Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesi sonrası da basın danışmanlığı görevine devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.