Galatasaraylı Ismail Jakobs ameliyat olacak: Sakatlığı nedeniyle milli takımdan çıkarıldı

Galatasaraylı Ismail Jakobs ameliyat olacak: Sakatlığı nedeniyle milli takımdan çıkarıldı

Galatasaray'ın başarılı sol beki Ismail Jakobs, dizindeki sakatlık nedeniyle ameliyat olacak. Senegal Futbol Federasyonu, oyuncunun sağlık durumu nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

Galatasaray'ın Monaco'dan transfer ettiği Ismail Jakobs, kısa sürede gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazanmıştı. Ancak sarı-kırmızılılara kötü haber geldi.

Joueurs SN'in haberine göre, Jakobs, dizindeki sakatlık nedeniyle bu hafta ameliyat olacak.

Haberde, sol bek oyuncusunun sakatlığının ciddi olmadığı, ancak tedavi edilmesi gerektiği belirtildi. Ameliyat sonrası Jakobs’un birkaç haftalık bir tedavi sürecinden geçeceği ve sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

JAKOPS'UN PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla bu sezon 6 maça çıkan ve toplam 523 dakika süre alan Jakobs, 1 asistlik katkı sağlamıştı. Ancak, sakatlığı nedeniyle Senegal milli takım kadrosundan da çıkarıldı. Senegal Futbol Federasyonu, Galatasaray kulübü doktorlarından aldıkları bilgiye dayanarak, oyuncunun MR sonuçlarının sakatlığı doğruladığını açıkladı.

SENEGAL FEDERASYONU AÇIKLAMA YAPTI

Senegal Futbol Federasyonu, "Oyuncunun sağlığı için endişe duyuyoruz ve milli takım kadrosundan çıkarıldığını açıklıyoruz. Ancak Jakobs, Galatasaray’ın Alanyaspor maçında tam süre aldı. Bu durumda, oyuncunun milli takıma derhal katılmasını talep ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Jakobs, Senegal milli takımıyla bağlantısını sürdürecek ancak ameliyat sonrası tedavi sürecine bağlı olarak sahalardan bir süre uzak kalacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.