Galatasaraylı futbolcular hırslarıyla göz doldurdu

Galatasaraylı futbolcular hırslarıyla göz doldurdu

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Irdning kasabasında sürdürüyor. Dünkü antrenmanda futbolcuların sergilediği hırs ve mücadele dikkat çekti.

Galatasaray Futbol Takımı, 2024-2025 sezonu öncesi hazırlıklarına Avusturya'nın Steiermark eyaletindeki Irdning kasabasında devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, basına tamamen açık olarak yapıldı.

Dün İtalya Serie A ekibi Lecce ile oynanan hazırlık maçında fazla süre alan oyuncular, yenilenme çalışması yaparken, diğer futbolcular sahada yoğun bir tempo ile çalıştı. Antrenman, dinamik ısınmanın ardından pas ve top kapma çalışmalarıyla devam etti. Futbolcular daha sonra dar alanda topa sahip olma, baskı ve geçiş hücumu üzerine çalışmalar gerçekleştirdi.

HIRSLARI DİKKAT ÇEKTİ

Antrenmanda özellikle dikkat çeken nokta, futbolcuların sergilediği yüksek motivasyon ve hırs oldu. Havanın önceki günlere göre daha sıcak olmasına rağmen, oyuncular büyük bir efor sarf etti. Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Yusuf Demir, Yunus Akgün ve Berkan Kutlu'nun mücadeleleri ön plana çıktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.