Galatasaray'ın savunma sorunları devam ediyor

Galatasaray'ın savunma sorunları devam ediyor

Galatasaray, bu sezon savunmada büyük bir sorun yaşıyor. 12 maçta 20 gol yiyen sarı-kırmızılılar, yalnızca 1 karşılaşmada kalesini gole kapatabildi. İşte detaylar...

Bu sezon 12 resmi maça çıkan Galatasaray, yalnızca Rigas ile oynadığı müsabakada kalesini gole kapatmayı başardı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, kaleci Fernando Muslera, en formsuz sezon başlangıcına imza atarken, stoperler Abdülkerim Bardakçı ve Victor Nelsson, yenilen gollerde yaptıkları bireysel hatalarla dikkat çekti.

BENZER SENARYO

Takımın teknik direktörü Okan Buruk, Rigas maçının ardından yaptığı açıklamada, "Savunma anlamında ilk işimiz savunma yapmak. Ciddiyetimiz düşüktü" diyerek duruma dikkat çekti. Buruk'un eleştirilerinin odak noktası haline geldiği iki karşılaşma, Kasımpaşa (3-3) ve Riga Skola (2-2) ile takımın 3-0 ve 2-0 üstünlüklerini koruyamaması oldu.

BU SEZON DAHA KÖTÜ

Savunmadaki sorunlara henüz bir çözüm bulunamazken, Galatasaray’ın 2021-2022 sezonunda yaşadığı en kötü dönem, bu kadar kötü bir performans sergilememişti. O dönemde, sarı-kırmızılı takım 12 maçta 2'sinde gole geçit vermiş, kalesinde ise 18 gol görmüştü.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.