Galatasaray’dan Jelert ve Doue hamlesi!

Galatasaray’dan Jelert ve Doue hamlesi!

Galatasaray, sağ bek pozisyonu için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılar, Kopenhag’ın yıldızı Elias Jelert ve Rennes’te forma giyen Doue’ye teklif götürürken hangi futbolcunun fayda sağlayacağı da merak konusu oldu.

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkan Galatasaray, 5. yıldız için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sacha Boey’in yokluğunda zaman zaman sağ bek hattında sıkıntıya giren Sarı-kırmızılar, gelecek sezona tüm eksikliklerin giderilerek başlangıç yapmak istiyor.

TIKLA ANKETE KATIL

ELİAS JELERT’E TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Danimarka Ligi takımlarından Kopenhag, Galatasaray'dan Elias Jelert için teklif geldiğini açıkladı. Danimarka ekibinden yapılan açıklamada, “Elias Jelert için Galatasaray'dan gelen teklifi doğruluyoruz. Taraflar arasında görüşmeler devam ediyor ancak bir anlaşma yok. Anlaşma sağlanması durumunda yeni bir duyuru yayınlanacak” ifadeleri kullanıldı.

DOUE BİTTİ

Sport Italia'da yer alan habere göre; Galatasaray, Serie A takımlarını geride bırakarak Guela Doue'yi kadrosuna kattı. Futbolcu’nun piyasa değerinin 7 milyon Euro olduğu belirtilirken, Rennes formasıyla 33 maça çıkan 21 yaşındaki genç futbolcu, bu karşılaşmalarda 4 asist üretti.

HANGİSİ DAHA VERİMLİ OLACAK?

Sağ bek hattını yapacağı transferlerle güçlendirmek isteyen Galatasaray’ın, hangi futbolcudan daha çok verim alacağı ve hangi futbolcunun karşılaşmalarda ilk tercih olacağı da merak konusu oldu.

Elias Jelert, bu sezon Kopenhag formasıyla çıktığı 45 maçta 1 asist üretirken, Gueala Doue ise Rennes formasıyla 35 maçta 4 asist kaydetti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.