Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zamlı yeni sözleşme

Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zamlı yeni sözleşme

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz’a yıllık 75 milyon TL maaş ödeyeceği yeni bir sözleşme teklif etti. Yeni anlaşma, mali genel kurulun ardından yürürlüğe girecek.

Galatasaray yönetimi, Barış Alper Yılmaz’a yeni bir sözleşme önerdi.

343'ten Haluk Yürekli'nin haberine göre, yeni sözleşme ile Barış Alper'e yıllık 75 milyon TL maaş ödenecek. Şu an 10 milyon TL kazanan genç oyuncu, yeni sözleşmesi ile birlikte maaşında yüzde 750’lik bir artış görecek. Sözleşmenin süresi ise 2027 yazına kadar sabit kalacak ve herhangi bir uzatma yapılmayacak.

Yeni anlaşmanın, 12 Ekim'deki mali genel kurul sonrası geçerlilik kazanacağı belirtiliyor. Barış Alper’in, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in "Barış Alper ile ilgili bir teklif gelmedi" açıklamasına bozulduğu da iddia edildi.

KEREM GİTTİĞİ İÇİN İZİN VERİLMEDİ

Transfer döneminin son günlerinde, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transfer olduğu saatlerde, Nottingham Forest'tan Barış Alper için 20 milyon euro ve bonuslarla birlikte yaklaşık 25 milyon euro teklif geldiği, ancak bu teklifin başkan Dursun Özbek’e iletilmediği öğrenildi. Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığı nedeniyle Barış Alper'in gitmesine izin verilmediği ifade edildi.

Öte yandan, Galatasaray yönetiminin, Barış Alper'in yanı sıra Kaan Ayhan ve Yunus Akgün'e de zamlı sözleşme teklif etmeyi planladığı bildirildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.