Galatasaray’da Osimhen sonrası transfer tareketliliği: 4 yeni isim bugün netleşiyor

Galatasaray’da Osimhen sonrası transfer tareketliliği: 4 yeni isim bugün netleşiyor

Galatasaray, Victor Osimhen transferiyle gündeme damga vururken, Adrien Rabiot, Weston McKennie, Filip Kostic ve stoper takviyesi için çalışmalarını sürdürüyor. Transferlerin bugün netleşmesi bekleniyor.

Galatasaray, Victor Osimhen transferiyle büyük bir patlama yaparak taraftarlarını heyecanlandırırken, Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon öncesi kadro güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takımın gündeminde dört önemli transfer daha var.

MİLAN'IN TEKLİFİNİ ÇEVİRDİ

Galatasaray, Juventus forması giyen Adrien Rabiot için görüşmelerini sürdürüyor. La Gazzetta dello Sport’a göre Rabiot, Milan'ın teklifini geri çevirdi. Fransız orta saha oyuncusu, Galatasaray’ın önerdiği 8 milyon euroluk yıllık ücreti kabul etti ve cevabını yarın ileteceği bildirildi.

Ayrıca, Galatasaray’ın Juventus’tan Weston McKennie ve Filip Kostic’i kadrosuna katmak için İtalyan kulübüyle temas halinde olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, her iki oyuncuyu da kiralık ya da satın alma opsiyonuyla transfer etmeyi planlıyor. McKennie ve Kostic transferlerinin bugün netleşmesi bekleniyor.

DEFANS HATTINA DA TAKFİYE YAPILACAK

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un talebi üzerine stoper mevkisine de takviye planlanıyor. Hermoso transferinin gerçekleşmemesi üzerine, takımın yeni hedefi Alexsandro oldu. Diğer stoper adayları arasında Mats Hummels ve Ahmetcan Kaplan da bulunuyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.