Galatasaray'da mutlu son! Doue transferini o bitirdi

Galatasaray'da mutlu son! Doue transferini o bitirdi

Galatasaray, Rennes'in genç sağ beki Guela Doue'nin transferi için son aşamaya geldi. 21 yaşındaki oyuncunun kararında, Galatasaray efsanesi Didier Drogba'nın etkili olduğu belirtiliyor.

Galatasaray, savunmanın sağ kanadını güçlendirmek için Fildişi Sahilli genç yetenek Guela Doue'nin transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, Sacha Boey'in ayrılığının ardından bu pozisyon için arayışlarını sürdürüyordu.

EL SIKIŞILDI

Rennes ile yapılan görüşmelerde Galatasaray'ın, 6 milyon Euro sabit ücret ve 2 milyon Euro bonus olmak üzere toplam 8 milyon Euro'luk bir anlaşmaya vardığı bildirildi.

haber1.jpg

DROGBA DEVREYE GİRDİ

Transferin en ilginç yönü, Galatasaray efsanesi Didier Drogba'nın oyuncunun kararındaki etkisi oldu. 21 yaşındaki Doue, Galatasaray'dan gelen teklif sonrasında Fildişi futbolunun efsane ismi Didier Drogba ile görüştü. Bu görüşmenin ardından genç oyuncunun Galatasaray teklifine sıcak baktığı belirtildi. Drogba'nın tavsiyesi, Doue'nin Roma'ya transfer olma ihtimalini de azalttı.

Öte yandan, Galatasaray teknik heyetinin ilk tercihi olarak öne çıkan Doue'nin yanı sıra, Kopenhag'dan Jelert de sarı-kırmızılıların transfer listesindeydi. Ancak Doue'nin hem potansiyeli hem de Drogba faktörü, bu transferi ön plana çıkardı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.