Galatasaray'da Muslera belirsizliği: Okan Buruk'tan çarpıcı açıklamalar

Galatasaray'da Muslera belirsizliği: Okan Buruk'tan çarpıcı açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, deneyimli kaleci Fernando Muslera'nın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Buruk, Muslera'nın sezon sonu ülkesine dönme niyetinde olduğunu belirtirken, kulübün duruma bakışını da ortaya koydu.

Okan Buruk, TV100'de yaptığı açıklamada Muslera'nın sezon sonunda Uruguay'a dönme niyetinde olduğunu ifade etti. Buruk, "Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var" diyerek durumu netleştirdi.

KULÜBÜN BAKIŞ AÇISI

Buruk, Muslera'nın takım için önemini vurgulayarak, "Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci" ifadelerini kullandı. Aynı zamanda, Muslera'nın yerini doldurmanın zorluğuna dikkat çekti.

TRANSFER POLİTİKASI

Galatasaray'ın şu an için kaleci transferi düşünmediğini belirten Buruk, iyi bir kaleci bulmanın zorluklarından ve maliyetinden bahsetti. Fenerbahçe'nin Livakovic transferini örnek göstererek, "İyi para veriyorsun iyi kaleci için, bilemiyorsun da sana ne kadar adapte olacak" dedi.

KULÜBÜN TERCİHİ

Buruk, "Muslera bıraksa da kalsın isteriz ama onun amacı ülkesine dönmek" diyerek kulübün Muslera'yı elde tutma isteğini belirtti. Ancak oyuncunun ailesine olan özlemini de anlayışla karşıladıklarını ekledi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.