Galatasaray'da Kaan Ayhan depremi!

Galatasaray'da Kaan Ayhan depremi!

Yeni sezon yurt dışı kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'a Kaan Ayhan'dan kötü haber geldi. EURO 2024'te Milli Takım formasıyla başarılı performans sergileyen yıldız oyuncunun ameliyat olacağı iddia edildi.

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da Kaan Ayhan telaşı yaşanıyor.
Galatasaray'da Kaan Ayhan depremi!

Başarılı oyuncu, EURO 2024'te milli formayı giyince ameliyat tarihi de ertelenmişti. Lig biter bitmez ameliyat olması planlanan Kaan, Avrupa Şampiyonası'nda oynayınca hesaplar tutmadı.

Türkiye, kupaya çeyrek finalde veda ederken, ligden sonra EURO 2024'te de pek çok maça iğne ile çıkan 29 yaşındaki oyuncunun ameliyat zamanı geldi.

3-4 AYI BULABİLİR

Yeni Asır'ın haberine göre, kısa bir tatil yapacak olan olan Kaan'ın tahminen temmuz ayının üçüncü çeyreğinde ameliyat olması planlanıyor.

Kulüp doktorlarının planlamasına göre Kaan'ın ameliyat sonrası rehabilitasyon süresi ise 3-4 ayı bulacak.

BURUK'UN ZOR KARARI

Böyle bir durumda Kaan Ayhan'ın en yakın sahalara dönüş tarihi kasım-aralık olarak tahmin ediliyor. Eğer bu gerçekleşirse teknik direktör Okan Buruk, Kaan Ayhan'ın adını Şampiyonlar Ligi grup maçları için UEFA'ya bildirmeyecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KAÇABİLİR

Kaan Ayhan planlandığı gibi bu ay sonunda ameliyat olursa, lisansının askıya alınması gündeme gelecek. Böyle bir durumda Kaan, takımını Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasında da yalnız bırakabilir. Son kararı Okan Buruk ile oyuncunun kendisi verecek.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.