Galatasaray'da hedef Calabria
Galatasaray, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala İtalyan devi Milan'ın tecrübeli sağ beki Davide Calabria'ya transfer teklifinde bulundu ancak olumsuz cevap aldı.
Galatasaray, yaz transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Gazetesi’nin haberine göre; sarı-kırmızılılar, hedef olarak belirledikleri sağ bek mevkii için sürpriz bir isimle görüşme gerçekleştirdi.
İtalyan basınından alınan bilgilere göre Galatasaray, Milan'ın altyapısından yetişen ve uzun yıllardır A takım formasını başarıyla giyen 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu Davide Calabria'ya transfer teklifinde bulundu.
Ancak tecrübeli oyuncu, kendisini yetiştiren kulüpte kariyerine devam etme kararı aldı. Haberde yer alan bilgilere göre Calabria, Galatasaray'ın teklifini düşünmeden reddettiği belirtildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.