Galatasaray'da Antalyaspor maçı öncesi forvet kararı: Icardi ve Osimhen birlikte

Galatasaray'da Antalyaspor maçı öncesi forvet kararı: Icardi ve Osimhen birlikte

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un, Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor ile oynayacakları maç öncesinde Mauro Icardi ve Victor Osimhen'i birlikte oynatma kararı aldığı iddia edildi.

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Galatasaray, 9. hafta mücadelesinde deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, teknik direktör Okan Buruk'un bu kritik maç öncesinde forvet hattında önemli bir karar aldığı belirtiliyor. Buruk'un, son dönemde eleştirilerin hedefi olan Mauro Icardi'den vazgeçmeyeceği ve sakatlığı sona eren Victor Osimhen ile birlikte sahaya süreceği iddia ediliyor.

GEÇMİŞ TECRÜBE VE BEKLENTİLER

Bu forvet ikilisinin daha önce Kasımpaşa maçında da birlikte sahaya çıktığı hatırlatılıyor. O karşılaşmada Galatasaray, ilk 34 dakikada skoru 3-0'a getirmeyi başarmıştı. Ancak Osimhen'in sakatlanarak oyundan çıkmasıyla maç 3-3 sona ermişti.

OYUNCULARIN PERFORMANSLARI

Victor Osimhen, Galatasaray formasıyla çıktığı 4 maçta 2 gol ve 3 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Mauro Icardi ise bu sezon 10 maçta 3 gol ve 1 asistlik skor katkısı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.