Galatasaray’a derbi öncesi Icardi müjdesi: Geri dönüyor!

Galatasaray’a derbi öncesi Icardi müjdesi: Geri dönüyor!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin Arjantin'deki tedavisinin ardından Türkiye'ye dönmesi bekleniyor. Ancak deneyimli santrforun sahaya çıkması için biraz daha zamana ihtiyacı olduğu belirtiliyor.

Arjantin'de tedavi gören Mauro Icardi'nin bu hafta içinde Türkiye'ye dönmesi planlanıyor. Sakatlığının ciddiyeti nedeniyle, Icardi'nin tam anlamıyla iyileşmesi ve forma giymeye hazır hale gelmesi için ek süreye ihtiyaç duyduğu söyleniyor.

SAHAYA DÖNÜŞ TAHMİNİ

Ntv.com’un aktardığı habere göre; Icardi'nin Galatasaray formasını yeniden giymesinin yaklaşık 2 hafta sürebileceğini belirtiyor. Bu süre, futbolcunun tam olarak iyileşmesi ve fiziksel kondisyonunu yeniden kazanması için gerekli görülüyor.

Önemli bir detay olarak, Icardi'nin kendini yüzde yüz hazır hissetmeden sahaya çıkmak istemediği rapor ediliyor. Bu durum, oyuncunun profesyonelliğini ve takımına en iyi şekilde katkı sağlama arzusunu gösteriyor. Bu arada Galatasaray, Çaykur Rizespor maçını da kayıpsız geçerek yoluna devam etti. Şu anda takım, gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.