Galatasaray yeni 10 numarasını buldu: Mertens gidiyor o geliyor!

Galatasaray yeni 10 numarasını buldu: Mertens gidiyor o geliyor!

Galatasaray, sezon sonunda futbolu bırakması beklenen Dries Mertens'in yerini yine Belçikalı bir yıldızla doldurmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, sezon sonunda futbolu bırakması beklenen Dries Mertens'in yerini yine Belçikalı bir yıldızla doldurmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Kevin De Bruyne için tüm imkanlarını seferber ediyor. Hedef, tıpkı Victor Osimhen’de olduğu gibi büyük ses getirecek bir transfere imza atmak.

10 NUMARA DEĞİŞİYOR

Galatasaray’ın efsaneleri arasına adını yazdırmaya hazırlanan Mertens, kariyerine veda etmeye hazırlanırken, kulüp yönetimi onun boşluğunu De Bruyne gibi dünya çapında bir isimle doldurmak istiyor. Mertens’in, milli takımdan arkadaşı olan De Bruyne ile birebir iletişim kurarak bu süreçte arabulucu rolü üstleneceği ifade ediliyor. Eğer transfer gerçekleşirse, Mertens 10 numaralı formayı da gönül rahatlığıyla vatandaşı De Bruyne’ye teslim edecek.

PSG OLMAZSA, GALATASARAY FAVORİ

De Bruyne’nin adı, PSG başta olmak üzere bazı Avrupa devleriyle anılıyor. Ancak Belçikalı yıldızın Avrupa’da kalma isteği ve Galatasaray’ın ona sunacağı proje, Aslan’ı transferde güçlü bir aday haline getiriyor. PSG ihtimali ortadan kalkarsa, Galatasaray bu yarışta en güçlü kulüplerden biri olacak.

FİNANSAL STRATEJİ HAZIR

Manchester City'den yıllık 24 milyon euro kazanan De Bruyne için Galatasaray yönetimi özel bir maaş planı hazırlıyor. Yaşı ve kariyer evresi de göz önünde bulundurularak yıldız isme çift haneli maaş önerilecek. Menajer William Gardi, tıpkı Osimhen ve Icardi transferlerinde olduğu gibi bu operasyonda da kilit rol oynayacak.

Galatasaray, bu transferde De Bruyne’ye yalnızca bir takım değil, büyük bir proje sunmayı hedefliyor. Kulübün Şampiyonlar Ligi hedefi, Avrupa’da yeniden söz sahibi olma planları ve teknik direktör Okan Buruk’un vizyonu yıldız futbolcuyu ikna sürecinde etkili olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.