Galatasaray transfer stratejisini değiştiriyor

Galatasaray transfer stratejisini değiştiriyor

Galatasaray, transfer çalışmalarında yeni bir strateji benimsedi. Guela Doue transferinin gerçekleşmemesinin ardından, kulüp yönetimi bundan sonraki transfer süreçlerini gizli yürütme kararı aldı.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer politikasında önemli bir değişikliğe gitti. Sarı-kırmızılı kulüp yönetimi, bundan sonraki transfer görüşmelerini kamuoyundan gizli yürütme kararı aldı.

Bu stratejik değişikliğin arkasında, transferden sorumlu yöneticiler İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün'ün zaman zaman taraftar eleştirilerine maruz kalması yatıyor. Yönetim, bu yeni yaklaşımla transfer süreçlerini daha sağlıklı ve baskıdan uzak bir şekilde yürütmeyi hedefliyor.

GÜNDEMDE JELERT VE BİSSAKA VAR

Sağ bek transferi konusunda yaşanan son gelişmeler, bu kararın alınmasında etkili oldu. Guela Doue transferinde son anda çıkan pürüzler nedeniyle kulüp, alternatif isimlere yöneldi. Bu kapsamda, Kopenhag'dan Jelert ve Manchester United'dan Wan Bissaka için yeniden girişimlerde bulunulacağı belirtildi.

WENDEL ASLAN'A YAKIN

Orta saha transferi konusunda da çalışmalar devam ediyor. Zenit'in oyuncusu Wendel ile anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi, şu anda Rus kulübünü ikna etmeye çalışıyor. 26 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için şartları zorladığı öğrenilen sarı-kırmızılıların, bu transferi de en kısa sürede sonuçlandırmak istediği bildirildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.