Galatasaray iki transferi bitirmek üzere

Galatasaray iki transferi bitirmek üzere

Galatasaray, stoper ve sol bek arayışlarında sona yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, Mario Hermoso ve Ismail Jakobs transferlerinde mutlu sona ulaşmak üzere.

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, stoper ve sol bek mevkileri için iki önemli ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, İspanyol stoper Mario Hermoso ve Fransız sol bek Ismail Jakobs transferlerinde sona geldi.

haber1.jpg

Atletico Madrid'den ayrılan ve bonservisi elinde olan 29 yaşındaki Mario Hermoso ile Galatasaray, 2+1 yıllık sözleşme üzerinde anlaşmaya vardı. Hermoso, dört sezon önce Atletico Madrid'e Espanyol'dan 25 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

haber2.jpg

Galatasaray, Derrick Köhn'ün Werder Bremen'e transferi sonrası sol bek arayışlarını da hızlandırdı. Bu doğrultuda, Monaco'dan 25 yaşındaki Ismail Jakobs'u kiralamaya hazırlanıyor. Fransız kulübüne 1 milyon Euro kiralama bedeli ödeneceği ve anlaşmada bonuslarla birlikte 10 milyon Euro'yu bulan satın alma opsiyonunun da bulunduğu belirtildi. Geçen sezon Monaco formasıyla 23 maça çıkan Jakobs, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray, bu iki transferi kısa süre içinde resmen duyurmayı planlıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.