Galatasaray, Fenerbahçe'nin hedefindeki Samardzic'e kanca attı

Galatasaray, Fenerbahçe'nin hedefindeki Samardzic'e kanca attı

Süper Lig lideri Galatasaray, ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için Atalanta'da forma giyen Lazar Samardzic'i hedefine aldı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için harekete geçti.

Süper Lig'de liderlik koltuğunu koruyan Galatasaray, bir yandan Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılı ekip, ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için sürpriz bir ismin peşine düştü.

MOURİNHO'NUN GÖZDESİ HEDEFTE

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'ın transfer listesinin başında, Jose Mourinho'nun da beğendiği 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Lazar Samardzic yer alıyor. Udinese'den Atalanta'ya kiralık olarak giden Sırp yıldız, sarı-kırmızılıların radarına girdi.

FENERBAHÇE İLE REKABET

İlginç bir şekilde, Samardzic daha önce Fenerbahçe'nin de gündemindeydi. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörünün sezon başında yönetime önerdiği ancak transferi gerçekleşmeyen oyuncu için şimdi Galatasaray devreye girdi.

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe'nin yeniden devreye girme ihtimaline karşı Samardzic transferinde bir an önce harekete geçmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.