Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray - Beşiktaş maç biletleri satışa çıktı mı?

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray - Beşiktaş maç biletleri satışa çıktı mı?

2023-2024 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş, Süper kupa maçında kozlarını paylaşacak.

Yeni sezona kupayla merhaba demek isteyen Galatasaray ve Beşiktaş Süper kupa maçında kozlarını paylaşacak. Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş’ta gözler kupa maçına çevrildi. Siyah-beyazlılar, kupa maçı öncesinde Bandırmaspor, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor ile hazırlık maçları oynayacak. Galatasaray ise Lecce ve Parma ile karşılaşacak. Galatasaray tarihinde 17 kez Süper kupa sevinci yaşarken Beşiktaş ise 9 kez Süper Kupayı kazandı. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray son olarak Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesiyle kupanın sahibi olmuştu. Galatasaray iki sezon üst üste kupayı müzesine götürmeyi hedeflerken Beşiktaş ise sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyor. Peki Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, Saat Kaçta? İşte, Süper kupa maçının ayrıntıları…

SÜPER KUPA GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa mücadelesinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanması kararını aldı. İstanbul’da oynanacak mücadeleye iki takımın da taraftarlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Maç biletlerinin satışa çıkacağı tarih henüz belli olmadı.

Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş ve Süper Lig şampiyonu Galatasaray 3 Ağustos cumartesi günü saat 20.45’te Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Mücadelenin ekranlara geleceği kanal henüz açıklanmadı.

GALATASARAY ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ KAZANMAK İSTİYOR

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ve sonrasında ertelenen Süper kupa maçı 7 Nisan’da Gaziantep’te oynandı. Fenerbahçe’nin sahadan çekilmesiyle birlikte Galatasaray, Süper Kupa’nın sahibi oldu. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş karşısında kazanarak kupayı ikinci kez üst üste kazanmayı hedefliyor. Galatasaray tarihinde 17 kez Süper Kupa’yı kazanma başarısı gösterdi.

BEŞİKTAŞ’TA HEDEF ÇİFTE KUPA

Geçtiğimiz sezon ligde erken havlu atan Beşiktaş, şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gerisinde kalmıştı.

Trabzonspor karşısında kazanarak Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş, yeni sezon öncesinde Süper Kupa’yı kazanarak moralli başlamak istiyor.

Beşiktaş’ta Süper kupa maçında gözler yeni transferlerden İmmobile, Paulista ve Rafa Silva gibi oyuncularda olacak. Beşiktaş daha önce tarihinde 9 kez Süper Kupa’yı kazandı.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.