Galatasaray, Alanyaspor’u konuk ediyor

Galatasaray, Alanyaspor’u konuk ediyor

Galatasaray, Süper Lig’in 8. haftasında Alanyaspor’u evinde ağırlamaya hazırlanıyor. Karşılaşma, 6 Ekim Pazar günü saat 19:00’da Rams Park’ta oynanacak.

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray, Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Mehmet Türkmen yönetecek, yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Samet Çavuş üstlenecek. Dördüncü hakem olarak görev alacak isim ise Turgut Doman olacak. Kritik karşılaşma, 6 Ekim Pazar günü saat 19:00’da Rams Park’ta oynanacak ve beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk’un sahaya Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış, Mertens, Yunus ve Icardi 11’iyle çıkması bekleniyor.

LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de rakip ağları en çok sarsan takım olarak dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı ekip, Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor’a ikişer, Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor’a beşer, Gaziantep FK, Fenerbahçe ve Kasımpaşa’ya ise üçer gol atarak hücum gücünü gösterdi.

SAVUNMA AÇIKLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Galatasaray, Süper Kupa'da Beşiktaş’tan 5 gol yedikten sonra UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys karşısında iki maçta da mağlup oldu. Süper Lig’de ise çeşitli rakiplerinden toplamda 11 gol yedi ve sadece Çaykur Rizespor maçında kalesini gole kapatmayı başardı.

GALATASARAY VE ALANYASPOR 17. KEZ KARŞI KARŞIYA

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 16 Süper Lig maçında Galatasaray 10, Alanyaspor ise 3 galibiyet aldı. Üç mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor’a karşı İstanbul’daki maçlarda da üstün bir performans sergiledi ve bu maçlarda rakip ağları 21 kez sarsarken, Alanyaspor sadece 6 golle karşılık verebildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.