Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk nereli, kaç yaşında? Fulya Öztürk evli mi?

Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk nereli, kaç yaşında? Fulya Öztürk evli mi?

Deprem bölgesindeki yaptığı yayınlarla gündeme gelen Fulya Öztürk, son zamanlarda en çok merak edilen isimlerden biri. İnsanlar arama motoruna Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk nereli, kaç yaşında? Fulya Öztürk evli mi? yazarak Öztürk’ü araştırıyor.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan’da meydana gelen yıkıcı depremler sonrası deprem bölgesine görev yapmaya giden habercilerden biri de CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk oldu. Fulya Öztürk, yaptığı yayınların ardından gündeme oturdu. Yayınlardaki çıkışlarıyla gündeme gelen muhabirin yaşamı ve kariyeri ise merak konusu oldu. Peki, Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk nereli, kaç yaşında? Fulya Öztürk evli mi? Tüm detaylar haberimizde:

assldghalssjkd.jpg

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

Gazeteci ve muhabir Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989 yılında Adana ilinin Seyhan ilçesinde doğdu. İlk ve orta dereceli okulları Adana’da bitiren Öztürk, üniversite eğitimi için İstanbul’a gitti. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nü 2010 senesinde bitirdi. Henüz üniversite öğrencisi iken televizyonculuğa giriş yapan Öztürk, 2007 yılında Star televizyonunda staj yaptı. Profesyonel kariyerine 2008‘de CNN Türk ekranlarında başlayan Fulya Öztürk, 2010 yılında haber merkezinde resmi görevine başladı. Birçok belgeselin ve haberin kurgu ve montajını yaptı. 2013 yılında saha muhabirliğine başladı. Fulya Öztürk, farklı birçok kamu ve özel kurumlardan ödüller aldı. 2015 yılında Avrupa’ya kaçmak için İzmir’e gelen Suriyelilerin kaçak yollarla göç etme serüvenini anlatmış olduğu Sığınamayanlar Belgeselini yayınladı.

fulyaaaaaaa.jpg

‘Yılın Muhabiri’ ve ‘En İyi Özel Haber’ dalında birçok ödüle layık görüldü. TEDx'te konuşmacı olarak yer aldı. 12 Temmuz 2021 tarihinde FOX kanalına transfer olan Fulya Öztürk, Fulya ile Umudun Olsun adlı programı sunmaya başladı. 2 Ekim 2021 tarihinde bir katılımcının programda cinsel içerikli video göstermesi gibi farklı tartışmalara yol açan programları oldu. 2 Aralık 2021 tarihinde koronavirüs hastalığına yakalanarak ekranlardan uzun bir süre uzak kalmak zorunda kaldı. ‘Fulya ile Umudun Olsun' programı 10 Haziran 2022 tarihinde ekranlara veda etti. 2022 yılında tekrardan CNN Türk'e dönen Fulya Öztürk, Saha Muhabirliğinin yanında CNN TÜRK Haber Merkezi’nin Özel Haberler Şefi olarak görev almaya başladı.

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.