Fırıncıdan hesap soran Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Fırıncıdan hesap soran Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen deprem sonrası, Gaziantep’te bir fırının ekmeği 14 TL’den satması görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Bu görüntülerin ardından fırına gidip fırıncılardan hesap soran Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Ne iş yapmaktadır?

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen iki büyük deprem sonrası depremzedeler, acil ihtiyaç duyduğu gıda ve malzemelere erişim sağlayabilmek için sıkıntılar yaşıyorlar. Tüm illerden destek malzemeleri deprem bölgesine intikal etmek için yola çıktılar.
Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız zorlu hava şartlarına rağmen hayatta kalma mücadelesi verirken, bunu fırsat bilen fırsatçılar hakkında da inceleme başlatıldı. Sosyal medya üzerindeki bir paylaşımda, Gaziantep’te vatandaşlar ekmek almak için fırıncıya fiyat sorduğu ve fırıncının ekmek fiyatının 14 TL olduğunu söylemesi üzerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Olay yerine gidip fırıncılardan hesap soran Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Ne iş yapar?

MEHMET TAHMAZOĞLU KİMDİR?

Mehmet Tahmazoğlu, 1959 yılında Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde doğmuştur.1982 yılında Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olup, 1984 yılında iş hayatına mali müşavir olarak atanmıştır.
Siyasi hayatına, 2001 yılında AK Parti’nin kurucu il Yönetim Kurulu üyesi olarak başladı. Şu an aktif olarak Şahinbey Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olup, 29 Mart 2009, 30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde üst üste 3. kez belediye başkanlığı görevine yerel vatandaşlar tarafından layık görülmüştür.

Eray Zobu / İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.