Fırat Aydınus'tan çarpıcı iddia: Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için flaş isim söyledi

Fırat Aydınus'tan çarpıcı iddia: Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için flaş isim söyledi

Eski hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için Atilla Karaoğlan’ın hakem olarak atanabileceğini öne sürdü. Aydınus, Zorbay Küçük’ün performansını da değerlendirdi.

Eski hakem Fırat Aydınus, EXXENSPOR'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçının hakemi hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Aydınus, derbiye yapılacak hakem atamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Haftaya derbi maçına Atilla Karaoğlan hazırlanıyor gibi görüyorum” ifadelerini kullandı.

"KENDİ KARAR VERDİ"

Aydınus, Zorbay Küçük'ün Bodrumspor maçında verdiği kararları örnek göstererek, “Zorbay Küçük, Bodrumspor maçında iki spesifik pozisyonda kendi kararlarını verdi ve çözdü. Trabzonspor-Beşiktaş maçında Ali Şansalan'ın gördüğü benzer pozisyonları da kendi başına çözdü. Bir pozisyonda daha kırmızı kartı kendi verdi, VAR’a başvurmadan karar verdi” şeklinde konuştu.

"ASİDİR AMA TOYDUR"

Küçük’ün hakemlik performansını değerlendirirken, “Zorbay çok enteresan, hakemliği iyi olan, bir de çok dik bir çocuktur. Asidir ama toydur. Kime karşı dik ve asiliğini yapacağını bilemeden dengesiz hareketler yapar. Bazen dibe vuruyor, bazen tavan yapıyor” dedi. Performansı hakkında ise, “Zorbay tavanda performans olarak. Ben olsam derbiye veririm” yorumunu yaptı.

Ancak, Aydınus’un görüşüne göre, büyük ihtimalle derbi için Atilla Karaoğlan’ın hazırlandığı ve bu ismin hakem olarak atanacağı belirtildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.