Ferdi Tayfur'dan kızı hakkında suç duyurusu

Ferdi Tayfur'dan kızı hakkında suç duyurusu

Ferdi Tayfur avukatı Hakan Tamgüç aracılığıyla kızı Tuğçe Aydın ve onunla beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur Aydın, kısa bir tanışma sürecinin ardından Muhammet Aydın ile evlenmiş ve Haziran ayında ikinci çocuğunu dünyaya getirmişti. Gözlerden uzak bir yaşam süren Ferdi Tayfur’un, kızının düğününe katılmaması dikkat çekmiş, aralarında bir gerilim olduğunu orta çıkarmıştı.

Ferdi Tayfur avukatı Hakan Tamgüç aracılığıyla şu açıklamayı yaptı:

Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen birtakım özel nedenlerden dolayı müvekilimizin 'Tayfur' soyadının Tuğçe Aydın tarafından gerek görsel gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe Aydın tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe Aydın'ın işletmiş olduğu 'Tuğçe Tayfur Store' isimli mağazasından kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, yeğenleri gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe Aydın'ı bilgilendirmekle bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe Aydın gerekse Tuğçe Aydın ile beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz.

TUĞÇE TAYFUR: TAYFUR SOYİSMİNİ LEYLEKLER VERMEDİ

Tuğçe Tayfur ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Tayfur soyismimi bana leylekler vermedi. Babamsın ya da ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben, paranızın bittiğini biseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz ne dediyseniz baba olarak onu yaptım ben ama kötü yine ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.