Ferdi için dev teklif ortaya çıktı!

Ferdi için dev teklif ortaya çıktı!

Fenerbahçe’deki iyi performansının ardından EURO 2024’te de adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu’na Premier Lig’den teklifler gelmeye devam ediyor. İngiliz devi Ferdi’ye kafayı taktı ve kesenin ağzını açtı.

2023/24 Süper Lig sezonunda performansıyla Fenerbahçe formasıyla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024’te de oynadığı oyunla göz doldurdu ve dünya devlerinin dikkatini çekti.

Transfer döneminde adeta gözde isim olan Ferdi, İngiliz kulüp Brighton’ın radarına girdi. Premier Lig ekibi, Kadıoğlu için 27 milyon euro teklif sunmuş fakat Sarı-Lacivertli yönetim ücreti az bulmuştu.

ADA EKİBİ TEKLİFİ YÜKSELTTİ

Brighton, Ferdi Kadıoğlu ısrarını sürdürdü ve yeni teklifin detayları ortaya çıktı. İngiliz kulüp, 33 milyon euro ile Fenerbahçe’nin kapısını yeniden çaldı. Ancak yönetim, Ferdi için teklifi hala az buluyor.

Öte yandan, Fenerbahçe’nin teknik adamı Jose Mourinho, Ferdi Kadıoğlu’nun satılmasını istemiyor ve takımda kalmasını istiyor.

51 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asist üretti. Kadıoğlu, birçok pozisyonda görev almasıyla tüm kulüplerin dikkatini çekiyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.