Fenerbahçe'ye veda etti: Roda'ya transfer oldu

Fenerbahçe'ye veda etti: Roda'ya transfer oldu

Fenerbahçe'de yeterli forma şansı bulamayan 21 yaşındaki forvet Tiago Çukur, Hollanda 2. Lig ekibi Roda ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin genç santrforu Tiago Çukur'un kariyeri yeni bir yön aldı. 21 yaşındaki oyuncu, Hollanda 2. Lig takımlarından Roda'ya transfer oldu. Hollanda ekibi, resmi açıklamayla Tiago ile 3 yıllık bir sözleşme imzalandığını duyurdu.

RODA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Roda Teknik Heyet Sorumlusu Rob Servais, transfer hakkında açıklamalarda bulundu. Servais, "Uzunluğunun avantajına ek olarak Tiago teknik açıdan da yetenekli. Aynı zamanda temas noktası olarak iyi işlev görebilen, topu tutan bir oyuncu," diyerek Tiago'nun takıma katkı sağlayacağına olan inancını belirtti.

28 MAÇA ÇIKTI

Hollanda doğumlu olan Tiago Çukur, geçtiğimiz sezonu iki farklı takımda kiralık olarak geçirdi. Sezonun ilk yarısını Belçika ekibi Beveren'de, ikinci yarısını ise Türkiye 1. Lig temsilcisi Ümraniyespor'da oynayan genç forvet, toplamda 28 maçta forma giydi. Bu maçlarda 2 gol atıp 5 asist yaparak sezon performansını tamamladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.