Fenerbahçe’ye transfer olması beklenen Emre Demir kimdir, nereli, kariyeri...

Fenerbahçe’ye transfer olması beklenen Emre Demir kimdir, nereli, kariyeri...

Kayserispor’dan Barcelona’ya transfer olan ve kendi yaş kategorisinde dünyanın en üst düzey futbolcuları arasında gösterilen Emre Demir kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı?

2 Milyon Euro bonservis bedeliyle Katalan kulübü Barcelona’nın yolunu tutan ve B takımında bu sezon 2 maçta sadece 24 dakika süre alan Emre Demir, Fenerbahçe’ye transfer olmak üzere. Peki, Fenerbahçe’ye transfer olması beklenen Emre Demir kimdir, nereli, kariyeri sizlerle…

EMRE DEMİR KİMDİR, NERELİ, KARİYERİ

15 Ocak 2004 tarihinde Mersin'de doğan Emre Demir, futbola doğduğu şehrin takımı olan Mersin İdman Yurdu'nda henüz 6 yaşındayken başladı. 2 yıl sonra ise Kayserispor'a transfer oldu. Genç bir yetenek olarak Barcelona ve Paris Saint-Germain tarafından denendi. 18 Ocak 2019 tarihinde henüz 15 yaşındayken Kayserispor'la profesyonel sözleşme imzaladı.

Kasım 2019'da Gençlerbirliği karşısında kaydettiği gol ile 15 yıl 9 ay 25 günlükken Süper Lig'de gol atan en genç futbolcu unvanının sahibi oldu. 23 Eylül 2021'de İspanyol dev Barcelona, Demir'in transferi için 2 milyon Euro ve bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. 5 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncunun serbest kalma bedeli ise 400 milyon Euro olarak belirlendi. 18 yaşındaki futbolcu Barcelona B takımında beklenilen performansı sergileyemedi ve sadece 24 dakika sahada kaldı. On numara pozisyonunda forma giyen Emre Demir, milli takım formasını da terletti.

allttttttt.jpg

FENERBAHÇE EMRE DEMİR İÇİN NABIZ YOKLUYOR

Barcelona ve Emre Demir arasında sözleşme fesih görüşmeleri başlarken, Fenerbahçe ile genç milli futbolcu da prensipte anlaşmaya vardı. 1.75 boyundaki Emre’nin piyasa değeri ise 1.5 Milyon Euro. Her iki ayağını da kullanabilen Emre, sol ve sağ kanatta da forma giyebiliyor. Türkiye A Milli takım forması henüz giymeyen Emre, diğer alt yaş kategorilerinde ise forma giymeyi başardı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.