Fenerbahçe’ye talih kuşu kondu: Bizzat Ali Koç görüşecek!

Fenerbahçe’ye talih kuşu kondu: Bizzat Ali Koç görüşecek!

Real Madrid'de beklediği formayı tam manasıyla alamayan genç yetenek Arda Güler için Fenerbahçe devreye giriyor. Sarı-lacivertliler, eski oyuncularını kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Fenerbahçe, ocak transfer döneminde sürpriz bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Kulübün bir numaralı hedefi Cristian Medina transferini tamamlamak olsa da, eski oyuncuları Arda Güler için de girişimlerde bulunacakları iddia edildi. İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Real Madrid'de istediği süreyi bulamayan Arda Güler'in mutsuz olduğu ve ayrılmayı düşündüğü belirtildi.

ali-koc-2.jpg

BRANCO GÖRÜŞMELERE BAŞLAYACAK

Fenerbahçe yönetimi, Arda Güler'in durumunu yakından takip ediyor. Sportif direktör Mario Branco'nun kısa süre içinde Real Madrid ile temasa geçeceği öne sürüldü. Eğer İspanyol devi Arda'nın kiralanmasına onay verirse, Fenerbahçe'nin hızlı bir hamle yapması bekleniyor. Başkan Ali Koç'un bizzat devreye girerek Arda ile görüşebileceği iddia edildi.

ali-koc-3.jpg

ÇİFTE FAYDA BEKLENTİSİ

Fenerbahçe’de Sebastian Szymanski'nin beklenen performansı gösterememesi nedeniyle hücum hattında yeni bir opsiyona ihtiyaç duyuluyor. Ayrıca, Galatasaray'ın Victor Osimhen transferi sonrası Fenerbahçe taraftarlarının da büyük bir yıldız beklentisi var. Arda Güler'in dönüşü, hem takıma taze kan katacak hem de taraftarların bu talebini karşılayacak şeklinde yorumlanıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.