Fenerbahçe’ye müjdeli haber: İstanbul'a geliyor!

Fenerbahçe’ye müjdeli haber: İstanbul'a geliyor!

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe’de yıldız golcü Youssef En-Nesyri’yi getirecek uçak bugün saat 14’te Sevilla’da olacak. Yıldız isim, halledilecek özel işlerinin ardından bugün İstanbul’a gelecek.

Uzun süredir transfer gündemini meşgul eden Faslı golcü Youssef En-Nesyri'nin Fenerbahçe'ye transferi resmen tamamlandı. Sevilla ile yapılan pazarlıklar sonucunda sarı lacivertliler, En-Nesyri'yi yaklaşık 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. En-Nesyri, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bu imza ile birlikte Faslı yıldız, yıllık 4 milyon Euro garanti ücret kazanacak.

nesyri-2.jpg

4 SEZONDA 66 GOL ATTI

En-Nesyri, son 4 sezonda İspanya’da Sevilla forması giydi. Bu süreçte 169 maçta 66 gol atmayı başaran 25 yaşındaki Faslı golcü, İspanya La Liga'da da 123 maçta 40 gol attı.

nesyri-3.jpg

SABUNCUOĞLU DUYURDU

Spor gazetecisi Sport Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yıldız golcünün bugün İstanbul’a geleceğini duyurdu. Sabuncuoğlu, yaptığı paylaşımda “Youssef En-Nesyri’yi alacak özel jet havalandı ve bugün saat 14’te Sevilla’da olacak. Faslı golcü özel işlerini hallettikten sonra uçak havalanacak ve oyuncu sağlık kontrolleri için İstanbul’da olacak” ifadelerine yer verdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.