Fenerbahçe’ye müjde üstüne müjde! Türk yıldız sarı lacivertlilere yakın

Fenerbahçe’ye müjde üstüne müjde! Türk yıldız sarı lacivertlilere yakın

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve Avrupa’da adından sıkça söz ettiren Merih Demiral’ın Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edildi. Demiral, Fenerbahçe’nin Kadıköy’deki Alanyaspor karşılaşmasını stattan izlemişti.

Daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'ye olan sevgisini dile getiren 27 yaşındaki stoper, sarı-lacivertli formayı tekrar giymeye sıcak bakıyor. Fanatik’in haberine göre; Merih Demiral'ın 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Al-Ahli'nin bu duruma nasıl yaklaşacağı henüz bilinmiyor.

MOURİNHO İÇİN STRATEJİK BİR HAMLE

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde altyapıdan yetişen oyuncu bildirme zorunluluğu, Merih Demiral transferini daha da önemli hale getiriyor. Altyapıdan yetişen tek isim olan üçüncü kaleci Ertuğrul Çetin'in yanı sıra Merih Demiral'ın da kadroda olması, teknik direktör Jose Mourinho'nun elini güçlendirecek.

FENERBAHÇE TARAFTARINI HEYECANLANDIRAN GELİŞME

Merih Demiral'ın Fenerbahçe'ye olası dönüşü, sarı-lacivertli taraftarları oldukça heyecanlandırdı. Deneyimli stoperin, Fenerbahçe savunmasına güç katacağı düşünülüyor. Merih Demiral'ın transferi için en büyük engel, oyuncunun Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli ile olan sözleşmesi. Fenerbahçe'nin Al-Ahli ile yapacağı görüşmelerin sonucu, transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini belirleyecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.