Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Oosterwolde, İngiltere radarında

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Oosterwolde, İngiltere radarında

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Jayden Oosterwolde, gösterdiği performansla İngiliz ekibi West Ham United'ın dikkatini çekti. İşte, ayrıntılar…

Fenerbahçe'ye transfer olduğu ilk dönemde eleştirilerin hedefi olan 23 yaşındaki Jayden Oosterwolde, kısa sürede gösterdiği gelişimle takımın vazgeçilmezleri arasına girdi. Eski teknik direktör Jorge Jesus'un "Bu çocuktan çok para kazanacaksınız" sözleriyle övdüğü genç yetenek, şu anda Avrupa kulüplerinin radarında yer alıyor.

TRANSFER SÖYLENTİLERİ ARTIYOR

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, ocak ayı transfer döneminde Fenerbahçe'ye resmi teklif sunmaya hazırlanıyor. Ancak sarı-lacivertli yönetim ve teknik direktör Jose Mourinho'nun, Oosterwolde'nin satışına sıcak bakmadığı belirtiliyor. Buna rağmen, West Ham'ın olası yüksek bir teklifi durumunda Fenerbahçe'nin nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor.

KULÜBÜN DURUŞU NET

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada Oosterwolde için geçtiğimiz sezonun devre arasında 12 milyon euroluk bir teklif aldıklarını açıklamıştı. Asbaşkan Acun Ilıcalı da oyuncu için teklifler olduğunu doğrulamıştı. Sarı-lacivertliler, Oosterwolde'yi 2022-23 sezonu ara transfer döneminde Parma'dan 6 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Bu sezon tüm kulvarlarda 13 maçta 1199 dakika sahada kalan Oosterwolde, Mourinho'nun güvendiği isimler arasında yer alıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.