Fenerbahçe'nin yıldızları: Dzeko, Tadic ve Fred takıma hayati katkı sağlıyor

Fenerbahçe'nin yıldızları: Dzeko, Tadic ve Fred takıma hayati katkı sağlıyor

Süper Lig'in 7. haftasında lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe'de, Dzeko, Tadic ve Fred'in performansları göz dolduruyor. Üç isim, toplamda 12 golle takımın skor yükünü omuzlarken, kazandırdıkları 13 puanla da önemli bir rol oynuyor.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde, ikinci sırada yer alırken, takımın en dikkat çekici isimleri Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Fred oldu. Üç futbolcu, sağladıkları skor katkısı ile Fenerbahçe'nin başarısında önemli bir rol üstleniyor.

Edin Dzeko, bu sezon ligde çıktığı 7 maçta 5 gol ve 1 asistle oynayarak, gol krallığı yarışında Immobile'nin (6) ardından ikinci sırada yer alıyor. Tecrübeli santrfor, takımının hücum gücüne yaptığı katkıyla dikkat çekiyor.

Dusan Tadic ise ligdeki 7 maçında 4 gol ve 3 asistlik performansıyla Fenerbahçe'nin önemli bir parçası haline geldi. Son olarak, Antalyaspor deplasmanında attığı golle de takımının galibiyetine katkıda bulundu.

Fred de performansıyla göz kamaştırıyor. Bu sezon ligde 5 maça çıkan Fred, 3 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı. Antalyaspor maçında sonradan dahil olup Dusan Tadic'e yaptığı asistle takıma önemli bir destek verdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'de 7 maç sonunda toplam 16 gol atarken, bu gollerin 12'sinin üç futbolcudan geldiği belirtiliyor. Dzeko, Tadic ve Fred, Fenerbahçe'nin kazandığı 16 puanın 13'ünde de başrol oynayarak, takımın başarısında kilit rol oynamış durumda.

Kaynak:Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.