Fenerbahçe'nin transfer gündemi: Medina, Reguilon ve Diallo

Fenerbahçe'nin transfer gündemi: Medina, Reguilon ve Diallo

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye hazırlanıyor. Kulübün ilk transferi Cristian Medina olurken, Sportif Direktör Mario Branco'nun gündeminde Sergio Reguilon ve Amad Diallo da yer alıyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe ocak ayındaki ilk transferini Cristian Medina ile gerçekleştirecek. Hem oyuncu hem de Boca Juniors ile prensip anlaşmasına varıldığı bildiriliyor.

REGUİLON'A YAKIN TAKİP

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun gündemindeki önemli isimlerden biri Sergio Reguilon. Tottenham ile sözleşme yenilemeyen 27 yaşındaki İspanyol sol bek, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. İngiliz kulübünün makul bir bedel talep etmesi durumunda, Reguilon'un devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olabileceği belirtiliyor.

DİALLO İÇİN SEZON SONU PLANI

Mario Branco'nun hedefindeki bir diğer yıldız ise Manchester United forması giyen Amad Diallo. Fildişi Sahilli futbolcunun kontratındaki +1 yıllık opsiyon nedeniyle, Fenerbahçe'nin bu transfer için sezon sonunu beklemeyi planladığı aktarılıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.