Fenerbahçe’nin rakibi kim? Temsilcilerimizin rakibi belli oldu

Fenerbahçe’nin rakibi kim? Temsilcilerimizin rakibi belli oldu

UEFA Avrupa ve UEFA Konferans Liglerinde dün akşam oynanan karşılaşmaların ardından bugün çekilen kura sonucu temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Peki, Fenerbahçe’nin rakibi kim? Temsilcilerimizin rakibi kim?

Dün akşam oynanan maçlarla Avrupa ligi heyecanı yaşandı. UEFA Avrupa Ligi’nde ve UEFA Konferans Ligi’nde dün akşam oynanan maçlarla son 16 turuna yükselen takımlar belli oldu. Rakipler galip gelmeye çalışırken futbolseverler son 16 turu için meraklanmaya başladı. Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir’in turnuvalara katılacağı son 16 turunun kura çekiminin ne zaman olacağı merak konusuydu. Kuralar çekildi. Çekilen kuraya göre temsilcilerimizin rakibi belli olmuş oldu. Peki, Fenerbahçe’nin rakibi kim? Temsilcilerimizin rakibi kim? İşte temsilcilerimizin rakipleri:

son 16 turu ne zaman başlıyor

SON 16 TURU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Avrupa’da Trabzonspor’un elenmesiyle beraber yoluna devam eden üç Türk takımı kaldı. Fenerbahçe, Başakşehir ve Sivasspor, gruplarını lider bitirerek son 16 turuna kalmışlardı. Turu geçecek takımların çeyrek finale yükseleceği son 16 tur maçlarının ilk ayağı 9 Mart Perşembe akşamı oynanacak. Bu turun rövanş karşılaşmaları ise 16 Mart Perşembe günü yapılacak. Turu geçen takımlar çeyrek finale yükselecek.

fenerbahçenin muhtemel avrupa rakipleri

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ

Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla oldu. İlk maç 9 Mart 2023 Perşembe Günü Sevilla'nın sahasında oynanacak.

sivasspor ve başakşehirin muhtemel rakipleri

BAŞAKŞEHİR VE SİVASSPORUN RAKİPLERİ

Sivasspor'un UEFA son 16 turunda rakibi belli oldu. Sivasspor Fiorentine ile mücadele edecek. Sivasspor Fiorentina ile ilk maçlarını 9 Mart 2023 Perşembe günü deplasmanda oynanacak.

Başakşehir'in de UEFA şampiyonasında rakibi belli oldu. Başakşehir Gent ile karşılacak. Başakşehir ilk maçını 9 Mart 2023 Perşembe günü oynayacak.

Kura çekimi bugün saat Türkiye saati ile 14.00’te başlayacak olup, rakipler belli oldukça sizinle paylaşılacaktır.

Bedirhan Şahin / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.