Fenerbahçe'nin radarında! 50 milyon euroluk sol bek

Fenerbahçe'nin radarında! 50 milyon euroluk sol bek

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun yerine sol bek transferi için Chelsea'nin yıldız oyuncusu Ben Chilwell'e göz dikti. Chelsea'nin gözden çıkardığı Chilwell için Sarı-Lacivertlilerin transfer hamlesi gündemde. İşte, detaylar...

Fenerbahçe, sol bek arayışında önemli bir ismi radarına aldı. Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılmasının ardından bu bölgeyi güçlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler, Chelsea'den Ben Chilwell'i transfer etmek için harekete geçti.

50 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Chelsea, 2020 yılında Leicester City'den 50 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Ben Chilwell'i yeni sezonda düşünmüyor. Teknik direktör Enzo Maresca'nın açıklamalarına göre, Chilwell'in kadroda düzenli yer bulması zor görünüyor. Maresca, oyuncuya süre almak istiyorsa takımdan ayrılmasının daha iyi olacağını iletti.

FENERBAHÇE'NİN RADARINDA

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun olası transferinin ardından Chilwell için girişimlerini yoğunlaştıracak. Chelsea'nin, sözleşmesi 3 yıl daha devam eden 27 yaşındaki sol beki uygun şartlarla satmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

Öte yandan, geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla 21 maçta 1172 dakika sahada kalan ve 1 asist yapan Chilwell, Fenerbahçe'nin sol bek arayışında önemli bir aday olarak öne çıkıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.