Fenerbahçe'de sakatlıktan dönen oyuncular ve dev derbi öncesi son durum

Fenerbahçe'de sakatlıktan dönen oyuncular ve dev derbi öncesi son durum

Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan Alexander Djiku ve Filip Kostic, antrenmanlara yeniden katıldı. Osayi-Samuel’in durumu ise dev maça yetişip yetişmeyeceği konusunda belirsizlik taşıyor.

Fenerbahçe'de sakatlık sorunlarını geride bırakan Alexander Djiku, bugünkü antrenmanda takımla çalışmalara başladı. Djiku’nun takıma dönüşü, teknik ekip ve taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bir süredir bireysel egzersizlerle iyileşme sürecini sürdüren Filip Kostic de takımla birlikte çalışmalara katıldı. Kostic'in iyileşme sürecinin tamamlanması, takımın derbi hazırlıklarına olumlu katkı sağladı.

Osayi-Samuel ise tedavisinin sonuna yaklaşarak bireysel antrenmanlara başladı. Nijeryalı futbolcunun Galatasaray'a karşı oynanacak dev maçta sahada olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı. Osayi-Samuel’in maça yetişme ihtimali yüzde 50 olarak değerlendiriliyor ve durumu gün gün takip edilecek.

Mert Müldür ise Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlığın ardından herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadığını bildirdi. Müldür’ün durumu, takımın derbi hazırlıkları açısından olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Fenerbahçe, Galatasaray'ı cumartesi günü Ülker Stadı'nda ağırlayacak.

Kaynak:Ntv Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.