Fenerbahçe'de iki oyuncu için ayrılık sinyali: Mourinho'nun planında yoklar

Fenerbahçe'de iki oyuncu için ayrılık sinyali: Mourinho'nun planında yoklar

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun beklentilerini karşılayamayan Oğuz Aydın ve Levent Mercan'ın ara transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor. İşte, ayrıntılar...

Fenerbahçe'de Jose Mourinho yönetiminde yeni bir dönem başlarken, bazı oyuncular için zorlu bir süreç yaşanıyor. Teknik direktörün beklentilerini karşılayamayan iki genç oyuncu, Oğuz Aydın ve Levent Mercan'ın yaklaşan ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı bildirildi.

YÜKSEK MALİYETLİ TRANSFERLERİN HAYAL KIRIKLIĞI

Milliyet gazetesinin haberine göre, sezon başında yüksek bonservis bedelleriyle transfer edilen bu iki oyuncu, beklenen performansı gösteremedi. Alanyaspor'dan 6 milyon euro karşılığında transfer edilen 23 yaşındaki Oğuz Aydın, sadece 3 maçta toplam 22 dakika süre alabildi ve herhangi bir gol ya da asist katkısı sağlayamadı. Fatih Karagümrük'ten 2 milyon euroya transfer edilen Levent Mercan ise daha da sınırlı bir süre olan 9 dakika forma şansı bulabildi.

GELECEK PLANLAMASI

Bu gelişmeler, Fenerbahçe'nin transfer politikasında ve genç oyunculara yaklaşımında yeni bir dönemin işaretlerini veriyor. Mourinho'nun tecrübesi ve yüksek beklentileri doğrultusunda, kulübün gelecek transfer dönemlerinde daha seçici davranması ve oyuncu seçiminde daha titiz olması bekleniyor. Aydın ve Mercan'ın muhtemel ayrılıkları, kulübün kaynaklarını daha etkin kullanma ve takım performansını artırma yönünde bir adım olarak değerlendiriliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.