Fenerbahçe’de disiplin hakim! Mourinho nefes aldırmıyor

Fenerbahçe’de disiplin hakim! Mourinho nefes aldırmıyor

Teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki kampında disiplinden taviz vermiyor. Portekizli teknik adam, taktik çalışmalardaki otoriter tutumu ve uyarılarıyla dikkat çekerken, oyunculara adeta nefes aldırmıyor.

Mourinho, dünkü antrenmanda da disiplini ve otoriter tavırlarıyla dikkat çekti. Sarı-lacivertli hoca, özellikle taktik çalışmalarda oyuncularına sürekli uyarılarda bulundu ve savunma ile hücum çalışmaları üzerinde durdu.

mourinho-2.jpg

SÜREKLİ UYARILARDA BULUNDU

Savunma oyuncularından isabetli paslarla topu oyuna sokmalarını isteyen Mourinho, orta sahadaki oyunculardan ise hızlı pas yapmalarını talimat verdi. Yardımcı antrenörler de oyunu zaman zaman durdurarak pas trafiği konusunda oyunculara uyarılarda bulundu. Antrenmanda hücuma çıkış ve şut çalışmaları da yapıldı. Sarı-lacivertli futbolcular, idmanın son bölümünde 11'e 11 çift kale maç oynadı. Mourinho, maçı kenardan izlerken, çift kale sırasında da futbolculara uyarılarda bulundu.

mourinho-3.jpg

İMZA ŞOV YAŞANDI

Taraftar da antrenmana ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinde Topuk Yaylası Tesisleri'ne gelen taraftarlar, antrenmanın başında oyuncuları alkışladı. Futbolculardan Fred, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Eğribayat, idmanın ardından taraftarların formalarını imzaladı. Teknik direktör Jose Mourinho da taraftarların yanına giderek bol bol imza dağıttı. Bu arada özel izinleri biten Djiku ve Osayi Samuel'in bugün kampa katılacakları bildirildi.

mourinho-4.jpg

KAMPA SÜRPRİZ MİSAFİR

16 yaşındaki Mehmet Emir Dağlı da Mourinho'yu izledi. Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor'da analist yardımcısı olarak görev yapan 16 yaşındaki Mehmet Emir Dağlı, Topuk Yaylası kampına giderek Fenerbahçe'nin antrenmanını takip etti. TFF'de Milli Takım analist departmanında stajer olan Dağlı'nın, Mourinho'nun antrenman programı hakkında bilgi sahibi olabilmek için çalışmaları yerinde izlediği aktarıldı.

mourinho-5.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.